Grillaus

  • PIHVILIHAN GRILLAUS!

    Grillaaminen on yksi jännittävimmistä tavoista valmistaa hyvästä pihvilihasta arki- ja juhlaruokaa.
    Grillaus voi tapahtua joko kaasu- tai hiiligrillillä ja ruokaa voi valmistaa suurelle joukolle tai vain yhdelle henkilölle. Grillaus on kuitenkin keino, jolla voidaan saavuttaa pihvilihasta sen suurin makuelämys ja optimaalinen valmiusaste jokaiseen makuun. Lisäksi pihvilihan grillaaminen on hauskaa ja sen kanssa voi viettää aikaa sekä ystävien että perheen kanssa. Harjoitelu tekee mestarin ja grillaus on jatkuvaa, ihanaa oppimista!

    » Lue lisää

  • PIHVILIHAN MARINOINTI

    Pihvilihaa marinoidaan kahdesta syystä: lihaan halutaan lisätä makua tai sitä halutaan mureuttaa. Marinoinnin valintaan ja marinointiaikaan vaikuttaa ennen kaikkea mitä lihan osaa on tarkoitus valmistaa. Olipa tarkoitus lisätä lihaan makua tai mureuttaa lihaa, niin marinointiaika vaikuttaa molempiin.

    » Lue lisää

  • Angushampurilainen on huippuruokaa!

    Angus hampurilaisia!


    Hyvää ruokaa saa vain hyvistä raaka-aineista. Hampurilainenkin on todella laadukas ja maukas ruoka, jos siihen valitsee pääraaka-aineeksi oikean pihvijauhelihan. Pihvieläimen jauheliha on lihaisaa, ravitsevaa ja antaa hampurilaiselle oikean maun ja koostumuksen. Täytteissä ja maustamisessa voi käyttää vapaasti luovuutta ja luoda vaikka joka kerran erilaisen makuelämyksen.

    » Lue lisää

  • Tietoja lihan käsittelystä

    Default image

    Tietoja lihan käsittelystä

    • Lihan pakkaus ja säilyvyys
    • Lihan säilytys, yleistä tietoa
    • Lihan pakastaminen ja sulattaminen
    • Hygienia

    » Lue lisää