Anguspihvinaudan suikalepaisti

Anguspihviliha  

Raaka-aineet

  • 0,5-1 kg  Angus-pihvilihaa (etuselkä, lapa, rinta, ulkopaisti jne.)
  • 1-2  sipulia
  • Voita tai öljyä paistamiseen
  • Vettä
  • Lihalientä (häränlihafondi)
  • 2 dl  ruokakermaa (voi käyttää myös maustekermaa esim. kolme sipulia, aurajuusto)
  • Herkkusieniä/kantarelliä/kuivattuja sieniä   tai  paprikasuikaleita
  • Timjamia
  • Rosmariiniä
  • Mustapippuria
  • Suolaa
  1. Leikkaa pihvliha sopiviksi kuutioiksi. Kuumenna pannu ja paloittele sipuli ronskisti.
  2. Lisää pannulle öljy, perään sipuli ja sitten naudansuikaleet. Ruskista.
  3. Lisää herkkusienet, tippa vettä ja mausteet. Mausta.
  4. Anna kiehahtaa vesi vähemmäksi. Lisää ruokakerma, sekoita ja anna hautua kannen alla vähintään 45 min. Tarkista maku.
  5. Tarjoa perunan, riisin... ym lisukkeen ja salaatin kera.

 

 

» Takaisin edelliselle sivulle