Logo

Tuotanto

Tuotanto

ANGUS-PIHVILIHAN TUOTANTO

Aberdeen Angus -rodun lihaa pidetään maailman suosituimpana pihvilihana sen mureuden ja mehukkuuden ansiosta. Rauhala Angus -pihviliha on laadukasta, hienosyistä, mureaa ja marmoroitunutta. Tuotanto perustuu kestäviin valintoihin.

Eläinten hoito ja kasvatus

Rauhalan tilalla eläinten kasvatus perustuu naudan luonnonmukaisen käyttäytymismallin arvostamiseen koko eläimen eliniän ajan. Pihvilihantuotantoon jalostetun vasikan elämä alkaa sen syntyessä vapaana tilavassa poikimakarsinassa ja emon hoitaessa jälkeläistään ensimmäiset 6 kk antaen sille maitoa ja huolenpitoa. Kesällä lehmät, vasikat ja siitossonnit ovat vapaana laitumella syöden ravitsevaa laidunnurmea luonnonlaitumilla. Tilan pellot ovat luomutuotannossa, jolla halutaan kunnioittaa luonnon elinvoimaa ja hyvinvointia.

Eläinten kasvatuksessa tuetaan naudan luontaista käyttäytymistä. Eläimet viettävät elämänsä vapaina, ei kytkettyinä. Eläimillä on aina ruokaa, juomaa ja turvallinen lepopaikka tarjolla, jotta ne voivat elää oman luonnollisen tarpeensa mukaisesti. Näillä toimenpiteillä halutaan varmistaa mahdollisimman stressitön ja hyvä elämä.

Eläinten terveydestä huolehditaan ennaltaehkäisevän periaatteen mukaisesti. Jokaisen eläimen terveydentilaa seurataan päivittäin ja hyvien olosuhteiden avulla minimoidaan mahdolliset sairastumiset. Sairastuneista eläimistä huolehditaan, ja ne saavat parasta mahdollista hoitoa tutuilta eläinlääkäreiltä.

Pihvilihan tuotanto

Karjan kasvatuksen tavoitteena on luonnonmukaisesti ja kestävästi tuotettu murea ja mehukas Angus-pihviliha. Pihvilihaksi valitaan parasta mahdollista nuoren eläimen lihaa. Lihanleikkuun hoitavat tarkkaan valitut ammattilaiset, joilla on sama arvomaailma ja taitoa leikata liha oikealla tavalla osiksi asiakkaiden käyttöön.

Pihviliha leikataan luuttomaksi ja liha pakataan tyhjiöpakkaukseen, jossa on tieto tuotteen sisällöstä ja painosta.

Jaa
WhatsAppFacebookEmail