Logo

Asiantuntijapalvelut

Asiantuntijapalvelut

Asiantuntijapalvelut

Rauhala Angus -maatila tuottaa Aberdeen Angus -rotuisia jalostuseläimiä sekä korkealaatuista ”black angus”-pihvilihaa. Kaikki toiminta pohjautuu aberdeen angus-pihvirodun ominaisuuksien arvostukseen. Työtä tehdään eläinten ehdoilla, niiden hyvinvoinnin eteen ponnistellen. Eläimille halutaan luoda mahdollisimman hyvä ja rauhallinen elinympäristö. Toimintaa kehitetään käyttämällä hyväksi niin suomalaista kuin kansainvälistä tietoa eläinten kasvatuksesta ja pihvilihasta. Rauhala anguksen tavoitteena on jatkuvasti parantaa ja kehittää eläinainesta, omaa tuotantoa ja pihvilihan syöntilaatua kuten lihan mureutta ja marmoroitumista. Tavoitteena on myös ilmaston ja ympäristön kannalta yhä kestävämpi pihvilihantuotanto.

Aberdeen Angus -rotu on pikimusta, sarveton rotu, joka on alun perin kotoisin Skotlannista. Rodusta on olemassa myös ns. punertavan värin omaava linja, mutta Suomessa lähes kaikki angukset ovat mustia.

Eäinten hyvinvointi on kunnia-asia

Eläinten hyvinvointi on omistajille kunnia-asia. Eläinten kasvatus perustuu naudan luonnonmukaiseen käyttäytymiseen ja hoitoon. Vasikat syntyvät emon alle ja emo huolehtii vasikastaan ensimmäiset 6 kk antaen sille maitoa ja huolenpitoa.

Jaa
WhatsAppFacebookEmail