Logo

Rauhala Anguksen Premium burger-jauheliha

Rauhala Anguksen Premium burger-jauheliha

Jauheliha on Suomessa käytetyin naudanlihan muoto. Jauheliha voi olla arkiruokaa, mutta siitä voi luoda myös korkealaatuisen luksus-aterian, kun jauhelihan raaka-aineet ovat kohdallaan.

Rauhala Angus haluaa tarjota parasta mahdollista Black Angus -jauhelihaa herkullisten burgereiden valmistukseen. Premium burger-jauhelihan pääosassa ovat tarkkaan valikoidut lihaosat, jotka takaavat todella lihaisan burgerpihvin. Premium burger-jauhelihassa on käytetty Rauhalan pihvinaudan arvokkaita paisteja nostamaan lihaprosentti todella korkealle. Tavoitteena on luoda ”pihvin” syöntikokemus Premium burgerin avulla.

Jauheliha on jauhettu sopivan karkeaksi, mikä tekee burgerpihvistä mehukkaita ja kuohkeita. Lisäksi noin 20 %:n rasvapitoisuus takaa pihvien herkullisen, suussasulavan maun. Lihan kuohkeus ja oikea rasvapitoisuus takaavat myös sen, että pihvit on helppo muotoilla haluttuun muotoon ja kokoon ja ne pysyvät hyvin koossa paiston aikana. Pihvit kannattaa jättää mediumiksi eli punaiseksi keskeltä, jolloin ne ovat mehukkuudeltaan parhaimmillaan syöntihetkellä.

Premium burger-jauheliha käy toki muuhunkin ruoanlaittoon kuin burgereiden tekoon. Huikean lihaisa koostumus tekee perinteisistäkin jauheliharuoasta luksusta.

Jaa
WhatsAppFacebookEmail